WordPress specialist

Lowtone. WordPress specialist Den Haag.
Wilt u een website laten maken? Bij de ontwikkeling van websites maakt Lowtone altijd gebruik van een CMS systeem: WordPress. CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kan de gebruiker, u of uw medewerker, op een eenvoudige manier de content aanpassen, wijzigen of verwijderen. Uiteraard kunt u ook content toevoegen. Niet alleen tekst, maar ook afbeeldingen of video. Er is een oneindig aantal pagina’s aan te maken en u kunt ook zelf pagina’s of subpagina’s toevoegen en indelen.

CMS: WordPress

Wordpress Logo Lowtone Den Haag
(Lees meer over WordPress op Wikipedia.)
Wordpress is een CMS dat wij veel gebruiken. Lowtone is gespecialiseerd in WordPress en de ontwikkeling van plugins. WordPress is een Open Source systeem dat oorspronkelijk was bedoeld en ontwikkeld voor het schrijven van blogs. In de loop van de tijd heeft het platform zich ontwikkeld tot een robuust en stabiel CMS dat multi-inzetbaar is.
Een greep uit de functionaliteiten:

 • Nieuwsberichten.
  Nieuws kan worden gecategoriseerd, de gebruiker kan zelf categorieën toevoegen.
  De nieuwsberichten worden automatisch gesorteerd en gearchiveerd. Desgewenst kunnen de nieuwste x-aantal berichten op de homepage worden getoond.
 • Pagina’s.
  Pagina’s zijn secties op de website met een inhoud die niet vaak wordt gewijzigd. Een pagina heeft ook een plek in de navigatie of menu. Een voorbeeld van een pagina is bijvoorbeeld “Over ons” of “Onze diensten”.
 • Agenda.
  Een lijst met aankomende evenementen.
 • Afbeeldingen.
  Afbeeldingen kunnen worden toegevoegd aan nieuwsberichten, maar ook aan pagina’s. De gebruiker kan zelf een afbeelding uploaden en plaatsen. Ook kunnen er fotoalbums worden geplaatst, dus meerdere foto’s in 1x keer worden geupload.
 • Zoekfunctionaliteit.
  Via een zoekformulier kan de bezoeker de gehele website doorzoeken en zodoende makkelijk de gewenste informatie of producten vinden.
 • Formulieren.
  Er kunnen formulieren aan de website worden toegevoegd. Niet alleen een contactfomulier, ook bijvoorbeeld een formulier om een offerte aan te vragen of een whitepaper te downloaden.

Dus, wilt u een website laten maken? Lowtone is specialist in het bouwen en onderhouden van WordPress websites, WordPress specialist Den Haag. Lees meer over WordPress op de officiële website: http://wordpress.org/. Kijk hier om te zien wie er bijvoorbeeld ook een WordPress website gebruikt: WordPress Showcase.

E-Commerce: WordPress

Ook voor e-commerce is WordPress een solide oplossing. Onze websites zijn SEO geoptimaliseerd, hebben een snelle en overzichtelijke aankoop afhandeling en kunnen worden gekoppeld aan iDeal, Paypal, Sofort, Twyp of andere betaalsystemen.