Grafische vormgeving

Grafische vormgeving voor drukwerk

Grafisch ontwerp Den Haag.

Ontwerp van logo en huisstijl.
Uw organisatie op een goede en aansprekende manier op de kaart zetten. Wij luisteren naar uw wensen en verdiepen ons in de doelgroep die u wilt aanspreken. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van uw organisatie, product of merk precies aansluit bij wat u ermee wenst te bereiken. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw logo en huisstijl, of het maken van advertenties, brochures, briefpapier of ander drukwerk.
Wij leveren desgewenst ook het drukwerk. Al het door ons geleverde drukwerk is voorzien van het FSC keurmerk.

Grafische vormgeving voor internet

Ontwerpen voor internettoepassingen verschilt in enkele belangrijke opzichten in het ontwerpen voor gedrukte media. Niet alleen technisch, ook de aandachtspunten voor de bezoeker verschillen bij online ontwerp van drukwerk ontwerp. Internet is een sneller medium, in een oogwenk moet de boodschap overgebracht kunnen worden. Daarbij dienen zaken als gebruiksvriendelijkheid en transparantie van de structuur bovenaan te staan. Wij zijn daar terdege van bewust en zien het ontwerpen van websites als een specialisme.

Brand identity

Een goed logo geeft een duidelijk beeld weer van de organisatie. Een logo is echter slechts een onderdeel van de gehele uitstraling. Het imago van een bedrijf of organisatie wordt door meerdere factoren bepaald: beeldgebruik, copywriting, tone-of-voice, profilering op social media, etc.
Lowtone denkt gaarg mee over de brand identity. Klik hier voor meer informatie.

Cases