SEO specialist Den Haag

Lowtone. Uw SEO Specialist in Den Haag

Uw website op de eerste pagina in Google. Uw website hoger in de zoekresultaten. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Om dat te realiseren kunt u niet om een SEO specialist heen. Zonder SEO specialist (specialist in zoekmachine optimalisatie) is het tegenwoordig namelijk bijna onmogelijk om goed gevonden te worden. Wij constateren een toenemende behoefte bij onze opdrachtgevers aan een goede vindbaarheid. Logisch: dagelijks komen er honderden websites bij en vechten om die eerste pagina’s in de zoekmachines. Daarom houden onze werkzaamheden niet op bij de lancering en oplevering van de website.

Wat doet een SEO specialist?

Om een website goed gevonden te laten worden in Google, Bing of andere zoekmachine, moet deze worden geoptimaliseerd. Dit wordt gedaan door een SEO specialist. Het hele proces noemen we SEO: Search Engine Optimization. Het is een aaneenschakeling van factoren die ervoor zorgt dat een website goed wordt gevonden. Lowtone heeft zich daarin gespecialiseerd. Lees hier meer over SEO: Zoekmachineoptimalisatie Wikipedia.

SEO onderhoudscontract

SEO specialist Lowtone biedt een SEO onderhoudscontract aan voor een vaste maandelijkse prijs. Wanneer u dit contract afsluit betekent dit dat de website op alle factoren wordt geanalyseerd, gemeten en vervolgens aangepast. Dit is een doorlopend proces: de gegevens, de zoektermen, de content etc. wordt continu aangepast met als resultaat dat de website stijgt in de zoekresultaten wanneer er op deze zoekwoorden wordt gezocht.

Doel bepalen

Doel bepalen SEO strategieSamen met u gaan we het doel bepalen. Dit is het verbeteren van uw vindbaarheid door technische aanpassingen en juiste content. Er wordt gekeken wie uw doelgroep is en uw diensten / producten worden vertaald naar zoektermen. Zoektermen zijn trefwoorden waarop u gevonden wilt worden op het internet.

Trefwoordanalyse

Keywords bepalen SEO strategieDe trefwoorden (keywords) worden vastgesteld waar u op gevonden wilt worden. De trefwoordanalyse geeft weer wat, hoe en wanneer uw doelgroep zoekt. Met de gekozen trefwoorden wordt de campagne opgezet. Dit is een van de belangrijkste onderdelen van het proces.

Website scan

Website scan SEO strategieEen website kan er prachtig uitzien, maar is geen garantie voor een goede plek in de zoekresultaten. De website wordt daarom vooraf gescand. Hierna volgt een lijst met eventuele verbeterpunten.

Content

Content herschrijven voor SEO strategieTeksten worden nagelezen en gescand. Waar nodig zal de tekst worden geredigeerd zodat deze voor de zoekmachines wordt geoptimaliseerd.

Monitoring

Monitoring SEO strategieHet verbeteren van de vindbaarheid van uw website is een continu proces en vereist dus ook meer dan een eenmalige aanpak. Uw campagne wordt gemonitord. Per kwartaal zult u een rapportage ontvangen.

Landingspagina’s

Landingspagina SEO strategieNiet alleen wordt hierdoor uw website beter gevonden, maar een bijkomend voordeel is dat de bezoeker alleen de informatie krijgt over het onderwerp waarop hij heeft gezocht. De lezer wordt dus niet afgeleid door andere informatie, wat de kans op conversie vergroot.

SEO optimalisatie. Hoe scoort uw website?

Heeft u een goede website maar wilt u weten hoe deze is geoptimaliseerd voor zoekmachines? Wij kunnen voor u een analyse uitvoeren. U ontvangt dan een rapport met alle technische gegevens omtrent de techniek, content, links en ranking. Neem contact op voor meer informatie.

SEO optimalisatie

Kijk bijvoorbeeld op World Wide Websize om een indruk te krijgen hoeveel websites er zijn, alleen al in Nederland: Daar komen dagelijks duizenden bij. Het is dus niet verwonderlijk dat het zonder SEO Specialist het een harde strijd is om daar tussen te komen met uw website of webshop. Lowtone is de seo specialist in Den Haag. Neem contact op voor meer informatie.