Website ontwikkeling

Website ontwikkeling in Den Haag

De website is vaak de eerste kennismaking van een potentiële klant met uw organisatie. Hoe is het met uw website? Voldoet deze nog aan de huidige verwachtingen van de veeleisende bezoeker?

Smartphone, tablets, notebooks en desktop computers

Eind 2012 is 58% van de Nederlanders in het bezit van een smartphone (Bron: Marketingfacts). Deze nog steeds groeiende groep surft daar ook mee op het internet. Het is dus belangrijk dat uw website ook op andere apparaten dan een desktop computer goed presteert.

Oplossingsgericht

Lowtone is gespecialiseerd in website ontwikkeling en ontwikkeling van internetoplossingen. Wilt u een website met enkele pagina’s tekst? Of wilt u een uitgebreide e-commerce webshop met koppelingen naar een kassasysteem en bezoekersregistratie? Van eenvoudige tot zeer complexe websites: alles is voor ons mogelijk. Alle door ons geleverde websites zijn voorzien van een Content Beheer Systeem. Hiermee kunt u, of de medewerker van uw back office, zelf eenvoudig de content van de website beheren. Tekst of afbeeldingen wijzigen, toevoegen of verwijderen; nieuwsberichten beheren, nieuwe pagina’s of categorieën aanmaken, enzovoort. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel de bezoeker als voor u, de gebruiker, staat voorop. Lees meer over Lowtone WordPress specialist Den Haag.

Cases